Известие

Collapse
No announcement yet.

Майстор за задно окачване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Майстор за задно окачване

колеги дайте ми име и телефон на някой, който ги разбира. Притропва ми задницата. Знам за един скъсан тампон, но май и предницата претропва. Иксам да ги правя но ако може да мине нещо по-тЪнкана ще се радвам. Благодаря предварително

---------- Post added at 04:36 ---------- Previous post was at 04:34 ----------

също така и ми свети лампата на таблото с някакви нарисувани дюзи, какво може да е това?

Ако напишеш от къде си,ще е по-лесно.
    Продължавай да караш със светеща индикация за проблем в системата за управление на двигателя и скоро само ще свети,ма няма да пали.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от trendafilov86 Покажи съобщение
      ...aкo може да мине нещо по-тЪнкана...
      Понеже пускаш темата в раздел GTV/Spider допускам, че колата ти е една от двете... Та в този смисъл цитираното ти е най-голямата грешка...

По темата - има раздел със сервизи във форума - прегледай ги и си избери един фор дъ уйн.

Comment

Колега,

под тънката разбирам да смениш само втулките и тампоните с унибали и тук-там някоя биалетка. Тънканата ще ти е около 500 лв за отзад. Опред зависи какво ти тропа. Това е тънкана за ГТВ.

Най-хубавото нещо в тази кола задното мултилинк оказване. Респективно е и най-скъпо. Ако решиш да сменяш с ново говорим за цени над 1300 лв.

Светещата индикация може да означава много неща и нито едно не е хубаво. Не я карай така - закарай я на диагностика и тя ще си каже всичко.
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
          Колега,

Най-хубавото нещо в тази кола задното мултилинк оказване. Респективно е и най-скъпо. Ако решиш да сменяш с ново говорим за цени над 1300 лв.
          Малко грешиш
          Шестте носача отзад са 3800 български лева при официалните вносители на италиянски авто части(между другото други носачи няма освен рикамби оригинали)
          Друга е темата,че задни биелетки за 40 лева двете пак там са 326 лева!
          по твоята тема колега:
          Първо много добре се запознайте за какво окачване става дума отзад(ти и майстора) и тогава лека-полека сменете уни-тата на 4-те носача.
          За Y-образните носачи нама тампони никъде.Препоръчвам ти да си вземеш Пауърфлекс.Точно тези идват доста евтино.
          Успех!
          Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 13:07.
          155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
          1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
          GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
          ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Първоначално публикувано от AnastasKOSTOV-REX Покажи съобщение
            Малко грешиш
            Шестте носача отзад са 3800 български лева при официалните вносители на италиянски авто части(между другото други носачи няма освен рикамби оригинали)
            Друга е темата,че задни биелетки за 40 лева двете пак там са 326 лева!
            Е тук дори и аз се възмутих! бах маа му....

Comment

Също така колега 2та долни носача (1- този където ляга пружината и 2- където ляга амортисиора) Тези 2та са с еднакви тампони. Вътрешните към моста са еднакви и външните към колелото са също еднакви. Вътрешните стават от Опел Вектра с малко струговане,а външните са от Мерцедес (скърцащите втулки на магазина ги знаят кои са ) стават без преправяне избиваш старата и набиваш новите от Мерц-а. Успех ... Не са скъпи мисля,че са по 10-15лв. бройката.
              Last edited by Jorkkoo; d.m.y г., 20:13.
              ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщение
                Също така колега 2та долни носача (1- този където ляга пружината и 2- където ляга амортисиора) Тези 2та са с еднакви тампони. Вътрешните към моста са еднакви и външните към колелото са също еднакви. Вътрешните стават от Опел Вектра с малко струговане,а външните са от Мерцедес (скърцащите втулки на магазина ги знаят кои са ) стават без преправяне избиваш старата и набиваш новите от Мерц-а. Успех ... Не са скъпи мисля,че са по 10-15лв. бройката.
                Точно за тези двата долни носача има ремонтен к-т втулки които струват по 30 лв к-та, преди 3 дена ги сменях мойте.
                Alfa Romeo GTV 2.0.TS 155 hp
                Alfa Romeo 156 1.6. TS 120 hp
                Yamaha YZF R6 600cc 120 HP -- бивша
                Yamaha YZF R1 1000cc 160 HP -- настояща

Comment

И за вътрешните към моста ли става въпрос колега ? Аз до сега не съм чувал да има отделно ремонтни комплекти (освен унибалите и полиуретан).
                  ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщение
                    И за вътрешните към моста ли става въпрос колега ? Аз до сега не съм чувал да има отделно ремонтни комплекти (освен унибалите и полиуретан).
                    В к-та има 2 тампона- 1 за към моста и 1 за към главината, говорим за носача на амортесиора. Но тъй като тампоните на носача за пружината са същите значи стават и за него. А за Y образния носач немога да ти кажа нищо, за сега са ми здрави.
                    Alfa Romeo GTV 2.0.TS 155 hp
                    Alfa Romeo 156 1.6. TS 120 hp
                    Yamaha YZF R6 600cc 120 HP -- бивша
                    Yamaha YZF R1 1000cc 160 HP -- настояща

Comment

В подписа ми автосервиза се занимават предимно с Алфи и италянски коли има телефон в сайта обаждаш се и питаш
                      Lancia Delta 2
                      Alfa Romeo 164 Super

Comment

Аз бих ти препоръчл някой от проверените сервизи във форума. Даже конкретно два от тях ако си от София. Ако искаш ще ти пиша на лични кои. Не е много добра идея всеки да ти прави и да ти рови по колата, защото тези Алфи са по-специфични и си искат можещ майстор с опит.

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                          Аз бих ти препоръчл някой от проверените сервизи във форума. Даже конкретно два от тях ако си от София. Ако искаш ще ти пиша на лични кои. Не е много добра идея всеки да ти прави и да ти рови по колата, защото тези Алфи са по-специфични и си искат можещ майстор с опит.
                          Абсолютно

Comment

Working...
                          X